FORGOT YOUR DETAILS?

“NLP ZORGT VOOR EXTRA DEURTJES, NIEUWE
MOGELIJKHEDEN IN HET LABYRINTH VAN HET LEVEN“

Logo Ithaka learning & coaching 1798x983px white tp

EEN ERVAREN TEAM ALS GIDS TIJDENS JE ONTDEKKINGSREIS

Het team van Ithaka bestaat uit gecertificeerde coaches die als basis een uitgebreid opleidingstraject gevolgd hebben bij The Coaching Square, erkend door de International Coaching Federation. Daarnaast heeft elk van hen meerdere specialisaties, waaronder NLP.

MARLEEN BOEN
MCC
Gecertificieerd NLP-trainer

Coach-Trainer-Marleen-Boen-MCC

Passie
Gegrond/grondig
Kracht
Plezier
Effect

ELS VAN LAECKE
PCC


Coach-Trainer-loopbaancoach-Els-Van-Lacke-PCC

Doortastend
Essentie
Oordeelloos
Resultaatgericht
Aha-moment

LISBETH PEETERS
PCC


Lisbeth-Peeters

Authentiek
Positief
Integer

 

CATHERINE DEBEER
BUSINESS COACH

Catherine-Debeer

Balans
Verbinding
Kwetsbaarheid
Empathie
Energie

Marleen is ondernemer in hart en nieren en moedigt aan om te durven experimenteren. Het concreet benoemen van scherpe observaties leidt tot een hoog niveau van visionaire executive coaching. Complexe situaties vertalen in relevante, hapklare beslissingen is haar specialiteit.

> Stel Marleen een vraag

Met doortastendheid prikt ze snel door naar de essentie. Oprechte verbinding, scherpe luistervaardigheid en vraagstelling laten haar vastnemen wat er wel of niet tussen de regels wordt gezegd. De spiegel en het nodige klankbord verrijken je met aha-inzichten die concreet worden in een gericht actieplan. Als individuele coach, teamcoach en/of trainer laat ze het aanwezige potentieel ontluiken.

> Stel Els een vraag

Lisbeth weet een veilige omgeving te creëren voor haar coachee. Dit biedt de kans om in alle openheid en eerlijkheid op zoek te gaan naar talenten, sterktes, blinde vlekken, …  Door het stellen van doortastende vragen en respectvolle confrontatie, komt de coachee tot verhelderende inzichten en kan hij/zij er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

 

> Stel Lisbeth een vraag

Vanuit een verbindend proces wakkert Catherine op een spontane en energieke manier het bewustzijn bij coachees aan om zelf aan het stuur van hun leven te gaan zitten. Warm, oordeelloos en intuïtief nodigt zij hen uit om vanuit zelfreflectie over te gaan tot actie. Zij geeft individuen en teams de tools en inzichten die nodig zijn om soepeler op de golven van het leven mee te gaan.

> Stel Catherine een vraag

“BOSS PAINTS EN HUN INTERNE TRAINING 'NLP IN BUSINESS' IS
EEN VERHAAL VAN LEIDERSCHAP EN COMMUNICATIE"

 

>LEES HET HELE VERHAAL                                         >MEER INSPIRERENDE VERHALEN

TOP