FORGOT YOUR DETAILS?

“NLP ZORGT VOOR EXTRA DEURTJES,
NIEUWE MOGELIJKHEDEN IN HET LABYRINTH VAN HET LEVEN“

EEN ERVAREN TEAM ALS GIDS TIJDENS JE ONTDEKKINGSREIS

Het team van Ithaka bestaat uit gecertificeerde coaches die als basis een uitgebreid opleidingstraject gevolgd hebben bij The Coaching Square, erkend door de International Coaching Federation. Daarnaast heeft elk van hen meerdere specialisaties, waaronder NLP.

MARLEEN BOEN

MCC

Marleen is ondernemer in hart en nieren en moedigt aan om te durven experimenteren. Het concreet benoemen van scherpe observaties leidt tot een hoog niveau van visionaire executive coaching. Complexe situaties vertalen in relevante, hapklare beslissingen is haar specialiteit.

NICOLE WELLENS

PCC

Nicole is een speelse en krachtige coach. Ze wil 'inspireren met impact': mensen begeleiden naar het vinden van hún antwoorden, naar het realiseren van hún doelen, naar het (her-)ontdekken van hún potentieel, naar een verhoogd welzijn en naar meer goesting in werk en leven. Haar motto: Imagine what YOU can have, do, BE!

NATACHA CIEZKOWSKI

PCC

Natacha is een gepassioneerde coach en heeft als missie om haar coachees te begeleiden in het stap voor stap (her)ontdekken van hun ware kern. Hun echte, authentieke ik. Haar overtuiging: hoe meer inzicht mensen krijgen in hun typische eigenheid, verlangens en potentieel, des te ‘moeitelozer’ ze zich kunnen ont-wikkelen op hun levenspad.

TOP