FORGOT YOUR DETAILS?

“ONZE EIGEN KEUZES GEVEN ELKE DAG
OPNIEUW RICHTING AAN ONS BESTAAN“

ER IS GEEN FALEN, ENKEL FEEDBACK
DIE DE ROUTE HELPT BEPALEN

Zin om te werken. Zin om te leven. Zin om met je talenten aan de slag te gaan en ze te doen groeien. Ithaka zorgt voor het kader dat je inspireert om zin te hebben in wat je doet. Bij ons staan waarden als passie, vertrouwen, genieten en authenticiteit centraal. Tegelijk hebben we een scherp inzicht in waar het in business om gaat.

Onze aanpak is dus businessgericht en ook holistisch: we hebben aandacht voor de volledige mens. We laten lichaam, geest en ziel zorgvuldig samenwerken. Elk van onze opleidingen is doorleefd, mentaal maar ook intuïtief gestuurd.

In onze trainingen komen zelfkennis, creativiteit, samenwerking, communicatie, motivatie en leiderschap ruim aan bod. Telkens willen we je op een nieuw spoor zetten, zorgen voor nieuwe energie en je helpen je doelen te realiseren.

Ithaka is een flexibele organisatie die voortdurend in beweging is en die bijdraagt tot de ontwikkeling van creatieve, bezielde mensen en organisaties waar ieder mens tot z’n recht kan komen.

Want je verlangt naar zin en betekenis, naar inspiratie en bezieling. Je wilt meer dan alleen naar je werk gaan en je functie uitvoeren. Je wilt iets waardevols kunnen bijdragen of bij iets waardevols betrokken zijn.

Wij geloven dat we door de keuzes die we maken elke dag opnieuw richting geven aan ons eigen bestaan. Keuzes maken betekent verantwoordelijkheid opnemen met in het achterhoofd de geruststellende gedachte dat er geen falen is, enkel feedback die zal helpen om de toekomst succesvol op te bouwen.

We nodigen je uit op een ontdekkingsreis naar nieuwe inzichten, vaardigheden en mogelijkheden. Als handbagage hebben we de NLP-tools, maar we nemen nog heel wat extra koffers mee om specifiek te voldoen aan de vereisten van je gekozen route.

TOP