FORGOT YOUR DETAILS?

“NLP ZORGT VOOR EXTRA DEURTJES,
NIEUWE MOGELIJKHEDEN IN HET
LABYRINTH VAN HET LEVEN“

EEN ERVAREN TEAM ALS GIDS TIJDENS JE ONTDEKKINGSREIS

Het team van Ithaka bestaat uit gecertificeerde coaches die als basis een uitgebreid opleidingstraject gevolgd hebben bij The Coaching Square, erkend door de International Coaching Federation. Daarnaast heeft elk van hen meerdere specialisaties, waaronder NLP.

MARLEEN BOEN
MCC
Gecertificeerd NLP-trainer

Coach-Trainer-Marleen-Boen-MCC

Passie
Gegrond/grondig
Kracht
Plezier
Effect

KATRIN VAN BLADEL
PCC


Coach-Trainer-loopbaancoach-Katrin-Van-Bladel-PCC

Uitdagend
Inspirerend
Verassend

Krachtig
Sprankelend

NICOLE WELLENS
PCC


NicoleWellens_120x120

Aandacht-gevend
Passie-vindend
Doelgericht
Inspirerend
Warm

Marleen is ondernemer in hart en nieren en moedigt aan om te durven experimenteren. Het concreet benoemen van scherpe observaties leidt tot een hoog niveau van visionaire executive coaching. Complexe situaties vertalen in relevante, hapklare beslissingen is haar specialiteit.

Vanuit een overtuiging rond co-creatief partnership en een geloof in het potentieel van haar coachees, duikt Katrin met plezier de diepte in. Ze stelt de meest indringende en perspectiefverruimende vragen. Katrin verenigt ernst en humor, kennis en intuïtie, kracht en zachtheid, ratio en emotie.

Nicole is een speelse en krachtige coach. Ze wil 'inspireren met impact': mensen begeleiden naar het vinden van hún antwoorden, naar het realiseren van hún doelen, naar het (her-)ontdekken van hún potentieel, naar een verhoogd welzijn en naar meer goesting in werk en leven. Haar motto: Imagine what YOU can have, do, BE!

LISBETH PEETERS
PCC


Lisbeth-Peeters

Authentiek
Positief
Integer

 

MIRJAM KOUDIJZER
PCC


​humor
verbinding
liefde
energiek
plezier

NATACHA CIEZKOWSKI
ACC


Gepassioneerd
Positief
Energiek
Inspirerend
Doortastend

Lisbeth weet een veilige omgeving te creëren voor haar coachee. Dit biedt de kans om in alle openheid en eerlijkheid op zoek te gaan naar talenten, sterktes, blinde vlekken, …  Door het stellen van doortastende vragen en respectvolle confrontatie, komt de coachee tot verhelderende inzichten en kan hij/zij er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

 

Door haar openheid en mededogen voelen coachees zich bij Mirjam meteen welkom. Zonder oordeel en met speelse confrontatie werkt ze met hen samen om nieuwe inzichten te verwerven. Gelijkwaardigheid en vertrouwen resulteren in nieuwe invalshoeken en nieuwe acties. Zij gelooft dat iedereen kan veranderen, het beste uit zichzelf kan halen en daardoor verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen.

Natacha is een gepassioneerde coach en heeft als missie om haar coachees te begeleiden in het stap voor stap (her)ontdekken van hun ware kern. Hun echte, authentieke ik. Haar overtuiging: hoe meer inzicht mensen krijgen in hun typische eigenheid, verlangens en potentieel, des te ‘moeitelozer’ ze zich kunnen ont-wikkelen op hun levenspad.

“BOSS PAINTS EN HUN INTERNE TRAINING 'NLP IN BUSINESS' IS
EEN VERHAAL VAN LEIDERSCHAP EN COMMUNICATIE"

TOP